Gigi Becali va miza pe Miculescu? Ce spune despre transferul lui Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani) se află în clipa de față la Farul Constanța, trimis sub formă de împrumut de la clubul-mamă Fiorentina.

În toamna lui 2020, italienii l-au achiziționat pe Louis Munteanu de la Viitorul Constanța (actuala Farul) pentru suma de 1.7 milioane de euro, însă în august 2022 l-au trimis înapoi acasă.

Gigi Becali a tras o concluzie despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. După ce a contribuit la primul titlu de campioană pentru Farul în sezonul trecut și a avut evoluții notabile în actuala stagiune, Munteanu a atras interesul lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a dezvăluit recent că a fost impresionat de performanțele atacantului lui Gică Hagi, însă, în urma ultimelor prestații ale lui David Miculescu, nu pare să mai fie interesat să-l aducă pe Louis Munteanu la echipă.

”Cu Louis Munteanu nu au avansat discuțiile. Nu mai sunt așa disperat după atacant. La fizicul pe care îl are Miculescu și la cum a jucat”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid din play-off sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, în etapa cu numărul cinci. Cele două se vor întâlni pe Arena Națională

Lasă un comentariu