Gigi Becali, verdict crunt despre un jucător de la FCSB: ”E bun, dar nu va face față”

FCSB s-a mișcat bine în această perioadă de mercato din iarnă.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii i-au primit în lot în această fereastră de transferuri pe Nana Antwi, venit de la FC Urartu, pe Baba Alhassan, de la FC Hermannstadt, și pe Luis Phelipe, de la Poli Iași.

Gigi Becali, verdict crunt despre un jucător de la FCSB: ”E bun, dar nu va face față”

Gigi Becali a vorbit despre Darius Olaru, cotat la 6.5 milioane de euro de site-urile de specialitate, și Florinel Coman, apreciat de Transfermarkt la 5 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera a subliniat faptul că singurul care ar putea să plece de la gruparea roș-albastră în perioada următoare e Florinel Coman, doar că nu va încasa cât își dorește pe șeptarul FCSB-ului.

De asemenea, Gigi Becali a precizat că Darius Olaru nu e tipul jucătorului care va face față într-un campionat precum cel englez, însă fotbalistul s-ar descurca în Italia sau în Spania.

”Singurul care ar putea e Coman, dar nu pot să iau pe el, că are clauză de cinci milioane. Olaru e jucător bun, dar nu e de 30 de milioane. Nu e de Anglia, e de Italia, de Spania.

Ce cotă să crească, tu poți să mai crești? Nu îi știm? Îi cunoaștem ce joacă, știm ce joacă. Norocul meu e că nu îl văd pe Coman, dar până la urmă o să îl vadă, că cinci milioane e bani de semințe pentru Coman”, a spus Gigi Becali.

După 21 de etape desfășurate în primul eșalon al României, roș-albaștrii se află pe primul loc cu 44 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat 13 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Momentan, Damjan Djokovic, Cristi Ganea și Mario Geană sunt cele trei plecări de la gruaprea roș-albastră. Dorin Rotariu, Andrea Compagno și Eduard Radaslavescu se află pe lista de transferuri.

Lasă un comentariu