Gigi Becali vinde un fotbalist de la FCSB cu 3 milioane de euro și are deja un înlocuitor de Liga Campionilor pe care vrea să-l cumpere: „Nu vă spun cine că îl ia apoi Șucu”

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei FCSB, speră să obțină trei milioane pe Adrian Șut.

Gigi Becali e gata să-l vândă pe Adrian Șut: „Îl dau pe trei milioane!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că-l va vinde pe Adrian Șut cu trei milioane de euro, însă a precizat că-l va înlocui cu cineva mai bun pentru a încerca să își formeze o echipă de Liga Campionilor. Totuși, finanțatorul roș-albaștrilor a refuzat să dea vreun nume, iar asta pentru a evita posibilitatea ca Dan Șucu să-i „fure” jucătorul, așa cum s-a întâmplat și în cazul Andrei Borza.

„Noi avem deja 9 puncte faţă de Farul. Pe Şut îl dau pe trei milioane. Este important, dar iau trei milioane de euro pe el. Tot ce vând, pun în loc ceva mai bun. Până joc Liga Campionilor. Nu pot să spun. Să dau pont, să îl ia Şucu? L-am vrut pe Borza, l-a luat pe Borza. Eu spuneam că nu pot da decât un milion.

El vrea să mă copieze pe mine. Am ofertă de două milioane pe Şut. Nu îl dau pe două milioane. Compagno nu ştiu dacă pleacă. Am vorbit cu impresarul lui. Noi avem deja 9 puncte faţă de Farul. Pe Şut îl dau pe trei milioane. Este important, dar iau trei milioane de euro pe el. Tot ce vând, pun în loc ceva mai bun. Până joc Liga Campionilor. Nu pot să spun. Să dau pont, să îl ia Şucu?

L-am vrut pe Borza, l-a luat pe Borza. Eu spuneam că nu pot da decât un milion. El vrea să mă copieze pe mine. Am ofertă de două milioane pe Şut. Nu îl dau pe două milioane. Compagno nu ştiu dacă pleacă. Am vorbit cu impresarul lui”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a răpus-o pe Poli Iași: „Cum să ai emoții când e mingea numai la tine? Să ne mai aduceți echipe!”

După ce FCSB a învins-o pe nou-promovata Poli Iași, scor 2-1, Gigi Becali, patronul bucureștenilor, a mărturisit că nu a avut nici cea mai mică emoție, deși ieșenii au redus din diferență în minutul 79 și chiar ar fi putut să scoată un rezultat de egalitate.

„Să ne aduceți echipe. Nu mai avem cu cine să jucăm. Să ne aduceți din Danemarca. Ne supărăm de la fotbal? Cum să ai emoții când e mingea numai la tine, am făcut repetiție. Nu am avut nicio emoție. Echipa a fost prea puternică. Iași nici nu se apropia de careu”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu