Gigi Becali vrea în grupele Champions League și ia o decizie radicală: ”Nimeni n-are voie!”

Gigi Becali țintește un parcurs impresionant în UEFA Champions League după ce a câștigat titlul în Superligă după nouă ani de așteptare.

În primul tur preliminar, FCSB va juca împotriva AC Virtus, campioana din San Marino și considerată cel mai accesibil adversar posibil pentru campioana României. Deși turul doi preliminar al Champions League ar echivala cu play-off-ul Conference League, Gigi Becali afirmă că nu ar fi mulțumit dacă nu își va îndeplini obiectivul.

Patronul FCSB-ului a reiterat în numeroase rânduri că își dorește ca echipa sa să ajungă în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa, performanță pe care echipele românești nu au mai atins-o de 11 ani.

Gigi Becali: „Nimeni nu are voie să spună asta.”

Dacă va reuși să ajungă în grupele UEFA Champions League, Gigi Becali va obține o sumă impresionantă de 20 de milioane de euro din partea forului european. Cel mai probabil, această sumă va fi suplimentată cu alte bonusuri din partea sponsorilor.

„Nimeni n-are voie să vorbească decât Champions League, grupe! Altceva n-au voie să gândească. Da, atât! Champions League și atât. N-are nimeni voie să vorbească nimic. 

Eu zic că e greu, normal că e greu, foarte greu, dar d-aia am intrat în fotbal, să mă înfrunt cu greul. Dacă ne înfruntăm cu ușorul stăm și nu mai luăm banii”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Helmut Duckadam: ”Nu suntem încă la nivelul ăla”

Întrebat direct dacă FCSB are vreo șansă pentru grupele UEFA Champions League, Helmut Duckadam, fostul mare portar și fost președinte de onoare la clubul lui Gigi Becali, a dat un răspuns direct.

”Nu, nu este. Pentru că nu suntem încă la nivelul acela. Deocamdată avem jucători care costă maximum un milion de euro și ne luptăm cu echipe care au jucători de la cinci milioane în sus.

Avem în Conference League o șansă să trecem de grupe. Să ajungem în grupe și să trecem de grupe, acolo da, acolo putem, cu puțin noroc la tragerea la sorți”, a spus Helmut Duckadam, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Lasă un comentariu