Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua, ca să se termine povestea, dar doar în anumite condiții

Gigi Becali dorește să achiziționeze Steaua! A dezvăluit că va plăti o sumă considerabilă pentru marcă și a oferit detalii despre discuțiile avute cu Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali își exprimă dorința de a achiziționa marca Steaua! Latifundiarul din Pipera, implicat în litigii cu Clubul Sportiv al Armatei de ani de zile, este acum dispus să plătească pentru a obține definitiv drepturile asupra mărcii. A dezvăluit detalii în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

După ce Virgil Boglea, avocatul care a reprezentat interesele FCSB-ului în disputa cu CSA, a sugerat că își regândește strategia după seria de înfrângeri consecutive în fața lui Florin Talpan, Gigi Becali a răspuns și a dezvăluit că este interesat să achiziționeze marca Steaua, însă cu anumite condiții.

(n.r. – se mai face ceva cu CSA sau s-a cam terminat?) Ce să se facă? Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere să zică ‘Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?’

Stați să vedem curtea de conturi că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul. Am auzit la TV. 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batjocorim de ea?

Și dacă nu aș câștiga-o eu. Ce spuneți voi de marca aia? Că face bani, d-aia o țineți și d-aia faceți fotbal cu ea, aia e motivarea. Când Cuc a zis ‘Care e oportunitatea de aveți procesul ăsta?’

Și au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru. ‘Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?’ Că numai pe hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitior.

Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație. Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul.

(n.r. – Vă duceți, o cumpărați și s-a terminat povestea) O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult.

N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare! Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. Nu ‘Dă Becali milioane!’. La licitație, să vedem cât costă”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Lasă un comentariu