Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua: ”Scoate marca la vânzare!”. Patronul Roș – Albaștrilor e convins că va juca pe Ghencea în grupele Champions League

FCSB a câștigat titlul de campioană a României pentru prima dată după nouă ani.

Gigi Becali este ferm convins că FCSB va recâștiga denumirea de „Steaua” în viitorul apropiat. El consideră că vânzarea mărcii „Steaua” ar putea aduce beneficii echipei sale, mai ales în contextul alegerilor iminente. Becali speră că, în schimbul unui capital de imagine, autoritățile din cadrul MApN ar putea lua în considerare să pună la vânzare marca „Steaua”, mai ales că echipa CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. El anticipează că CSA Steaua va fi desființată în viitor și își exprimă speranța că FCSB va avea oportunitatea să joace pe stadionul din Ghencea în Liga Campionilor.

Nu știu, dar aia va fi sigur (n.r. că FCSB va reveni la numele de Steaua). Mai durează trei-patru ani, cât durează procesele. Probabil că, dacă sunt băieți deștepți în campania asta electorală, conduci, ai Guvernul, fii, mă, băiat deștept, fă un lucru să iei 6-7 la sută în plus, să se vadă că faci lucruri bune pentru țară.

E un lucru minor, dar îl fac, e un lucru pe care îl vor oamenii. Vă fac pofta, vă fac plăcerea. Să nu existe discuții, scoate marca aia de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare ca să o valorifice.

O cumpără cineva, eu, oricine și gata, s-a terminat cu scandalurile. Echipa aia oricum trebuie desființată că nu are ce, să ne dea nouă stadionul să mergem în Liga Campionilor, să revină lucrurile în făgașul lor normal dacă vrem să conducem o țară. M-am săturat și eu, plec la Liverpool și cu asta basta”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat.

După finalul meciului cu Farul, FCSB a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook, declarând: „#Superliga #27 Campionii României suntem noi!” Mesajul face aluzie la cel de-al 27-lea titlu de campioană al României câștigat de echipa roș-albastră. Cu toate acestea, FCSB a recunoscut și trofeele pentru care s-a disputat mult timp cu CSA Steaua. În urma deciziei instanței, echipa patronată de Gigi Becali este recunoscută doar pentru palmaresul după 2003, astfel că acest titlu reprezintă al șaselea campionat din „era Becali”.

Lasă un comentariu