Gigi Becali vrea să dea lovitura cu un transfer din Africa! Noul „diamant” pe care îl vrea FCSB este un mijlocaș ghanez

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, pregătește un nou transfer de senzație, iar ProSport a aflat că este vorba despre un fotbalist care poate juca în orice zonă de la mijlocul terenului.

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu un transfer din Africa! Noul „diamant” pe care îl vrea FCSB este un mijlocaș ghanez

La FCSB ar urma să ajungă un jucător african, din Ghana, care a „cochetat” cu naționalele de juniori ale țării sale și care ar urma să ocupe locul lăsat liber prin plecarea lui Malcom Edjouma, anunțată chiar de către patronul Gigi Becali, la Bari.

Afacerea ar urma să se încheie în cursul zilei de marți, 8 august, iar ulterior să se înregistreze actele pentru obținerea formalităților legate de viza fotbalistului african.

Nu ar fi primul jucător african transferat de către Gigi Becali în această vară. FCSB l-a adus pe Siyabonga Ngezana, fundaș central sud-african în vârstă de 25 de ani, cotat la 750 de mii de euro de către Transfermarkt. Apărătorul nu a apucat încă să debuteze pentru FCSB într-un meci oficial.

Nu mai pleacă nimeni! Malcom Edjouma, ultima mutare a lui Gigi Becali

După meciul câștigat cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a patra din Superliga, FCSB l-a cedat pe Malcom Edjouma, mijlocașul central francez de origine marocană în vârstă de 26 de ani, la Bari.

Cele două părți s-au înțeles pentru împrumutul fotbalistului în Serie B cu clauză de cumpărare definitivă în vara anului viitor.

Gigi Becali a anunțat că Malcom Edjouma este ultimul jucător care pleacă de la FCSB în această vară și, totodată, că e posibil să mai aducă un jucător.

„Lui Edjouma i-am dat voie să plece. 200.000 de euro împrumut, plus 600.000 de euro la cumpărare. În rest, dacă vă întreabă cineva cine mai pleacă de la FCSB, să spuneți: «Sunteți mincinoși, Becali ne-a spus în fața palatului că nu se mai mișcă niciun jucător!».

E posibil să mai luăm un jucător. Nu știu, mă, nu mă întrebați, nu mai țin minte”, a spus Gigi Becali, a doua zi după victoria cu CFR Cluj.

Cotat la 1.5 milioane de euro de către Transfermarkt, Malcom Edjouma a jucat pentru FCSB în toate cele patru etape disputate până acum în acest sezon din Superliga și a reușit să înscrie un gol. În stagiunea precedentă, a marcat nouă goluri în campionat, în 29 de meciuri jucate.

Lasă un comentariu