Gigi Becali vrea să-l sune de urgență pe Marcel Ciolacu pentru a rezolva problema cu stadionul Ghencea. „Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba”

Gigi Becali vrea să intervină din nou la primul ministru pentru a putea juca în Ghencea.

Miliardarul este nemulțumit de condițiile puse în contract de generalii care conduc clubul CSA Steaua.

Deocamdată nu s-a luat nicio decizie în privința derby-ului FCSB – Dinamo, de sâmbătă, de la 21 30. Becali are de gând să-l sune pe Marcel Ciolacu pentru a rezolva problema.

„O să-l sun azi, mâine pe Ciolacu. Prim-ministrul are obligația ca Steaua să joace în Ghencea. Acum se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, pe când ăia bagă niște chichițe acolo. Pui acolo clauzele pe care le-ai pus Federației. Cum ai închiriat Federației, la fel și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei. Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România. Când dau un ordin, trebuie să se execute întocmai și în toate. Dacă dau ordinul și ăla face la mișto și bagă bețe în roate, nu mai sunt conducător. Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba. N-o las baltă, dar nu neapărat ca să joc, ca să se afle dreptatea”,a  spus Becali la Fanatik.

Meme Stoica a dezvăluit totul despre contractul de închiriere al stadionului Ghencea.

Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm,a spus Meme Stoica la orangesport.

Lasă un comentariu