Gigi Becali vrea să-l vândă pe o sumă record pe jucător abia sosit la FCSB pentru Champions League

Gigi Becali vrea să-l vândă pe jucătorul care abia a semnat cu FCSB și spune că transferul de Champions League poate pleca pe o sumă record.

Transferat în această vară la FCSB de către Gigi Becali pentru suma de 1,3 milioane de euro, Marius Ștefănescu a impresionat încă de la primul său meci oficial. El a marcat în Supercupa României, în care echipa sa a câștigat cu 3-0 în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara. Patronul echipei a stabilit deja suma de transfer pentru jucător.

„El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali nu încetează cu laudele la adresa lui Marius Ștefănescu.

FCSB a început sezonul în forță, câștigând primul trofeu pus în joc, Supercupa României, după ce a învins Corvinul Hunedoara, echipă din divizia secundă, cu 3-0. Meciul s-a disputat pe Stadionul Steaua, unde David Miculescu a deschis scorul în minutul 21. Marius Ștefănescu a majorat diferența în minutul 52, după o pasă de la Daniel Popa, iar Luis Phelipe a stabilit scorul final cu 10 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Foarte impresionat de evoluția jucătorului adus de la Sepsi, Gigi Becali a profitat de ocazie pentru a-l lăuda în ziua următoare meciului.

„Ștefănescu, deprinderea lui nu o văd nici la marii fotbaliști! Ăia mari, grei. Au valoare, trag la poartă, dar foarte puțini bagă mingea în poartă! La golul ăla, s-a văzut, s-a uitat și a dat-o acolo! I-a dat direcție. Rar jucător așa. Ocaziile ratate eu le pun goluri! Inteligența lui a făcut să apară acolo”, a spus patronul de la FCSB.

Lasă un comentariu