Gigi Becali vrea să ocupe stadionul Ghencea permanent și explică de ce nu mai are nevoie de acceptul celor de la CSA Steaua! „A fost Ciolacu bărbat! Facem contract direct cu ministrul”

Gigi Becali este gata să ocupe stadionul Ghencea permanent și a explicat de ce nu mai are nevoie de acceptul celor de la CSA pentru a face acest lucru.

Echipa nu va putea evolua o perioadă lungă pe Arena Națională, stadion care le este „casă” de mai mulți ani. Cel mai mare stadion al țării a fost închiriat până în luna septembrie pentru mai multe concerte majore, inclusiv Coldplay și Ed Sheeran. Prin urmare, singura opțiune pentru roș-albaștri a rămas Ghencea.

În cadrul unei intervenții telefonice la ProSport Live, Gigi Becali a explicat de ce echipa sa are acces la Stadionul Steaua și care sunt pașii necesari pentru a evolua în Ghencea.

„Ce semn de întrebare să fie dacă jucăm în Ghencea? Ciolacu a dat un ordin, a promis. Oamenii cam bâjbâiau. El a fost bărbat. Cei de la CSA ne plimbau, căutau nod în papură. Ciolacu a decis să nu mai încheie ei contractul, să îl închirieze ministrul direct. Noi nu mai avem treaba cu CSA, noi încheiem contractul cu ministrul. Ce probleme să mai avem dacă face ministrul contractul direct cu noi?”, a declarat Gigi Becali

Continuă războiul cu CSA

Chiar dacă problema stadionului este rezolvată, războiul dintre FCSB și CSA continuă. Astfel, Gigi Becali a explicat de ce consideră că FCSB este Steaua și a dezvăluit de ce consideră că, într-un final, UEFA îi va da dreptate.

„Noi comentăm de 10 ani. Un telefon s-a dat la UEFA și un funcționar a început să râdă. Un funcționar de la UEFA, un simplu funcționar, cunoaște legislație mai bine decât judecători, procurori, jurnaliști și comentatori de 10 ani la noi. A spus că FCSB e continuatoarea. Dacă era politic, se dădea un telefon și se desființa. Ce ar fi pentru un prim-ministru să decidă că se desființează? Totodată, dacă era politic, se putea da o Hotărâre de Guvern să se vândă marca, pe care o cumpăram eu sau altcineva, în funcție de preț”, a mai spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu