Gigi Becali vrea să realizeze ceea ce oamenii cred că nu se poate.

FCSB a câștigat tilul în Superliga după o pauză de nouă ani, iar Gigi Becali are un singur gând: calificarea în Liga Campionilor.

Patronul FCSB a dezvăluit că în acest moment își dorește mai mult ca oricând ca echipa sa să ajungă în Liga Campionilor, deoarece toată lumea îi spune că acest lucru este imposibil.

„Vreau calificarea asta, în Liga Campionilor. Apoi, fie ce o fi. Mi-o doresc mult. Nici nu mi-am dorit așa de mult la fotbal, ca acum, calificarea asta.

Și știți de ce mi-o doresc atât de mult? Pentru că majoritatea oamenilor spun că nu se mai poate. D-aia eu o vreau. Eu vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

Programul din preliminariile Champions League

  • Turul 1 preliminar: 9/10 iulie – 16/17 iulie
  • Turul 2 preliminar: 23/24 iulie – 30/31 iulie
  • Turul 3 preliminar: 6/7 august – 13 august
  • Play-off: 20/21 august – 27/28 august

Câți bani primește FCSB dacă se califică în Liga Campionilor

Dacă trece de preliminarii, FCSB va primi 1,85 milioane de euro, iar pentru calificarea în faza principală a UCL va mai primi suma de 19 milioane de euro.

Odată ajunsă în grupe, campioana României va primi premii suplimentare în bani în funcție de rezultatele pe care le va avea: 750.000 de euro pentru remiză și 2.15 milioane pentru o victorie.

Lasă un comentariu