Gigi Mustață îl contrează pe Florin Talpan după decizia privind palmaresul Stelei: „55.000 de oameni au dat cu barosul!”

Reacție dură a lui Gigi Mustață la adresa lui Florin Talpan după ce Instanțele de judecată au motivat hotărârea de a acorda Stelei palmaresul din perioada 2003-2017.

Curtea de Apel București a refuzat cererea FCSB de a utiliza palmaresul Stelei din perioada 2003-2017, iar motivarea acestei decizii a stârnit o reacție dură din partea lui Gigi Mustață, liderul suporterilor de la Peluza Nord, la adresa lui Florin Talpan, juristul clubului care aparține de MApN. Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1, Talpan i-a amenințat cu plângeri penale pe cei care nu vor respecta deciziile instanțelor.

Gigi Mustață îl contrează pe Florin Talpan după decizia privind palmaresul Stelei: „55.000 de oameni au dat cu barosul!”
Războiul pentru palmares și identitate dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a fi încheiat. Zilele acestea se consumă noi episoade, după ce Curtea de Apel București și-a motivat una dintre deciziile care dau câștig de cauză clubului aparținând MApN, în detrimentul celui patronat de Gigi Becali.

Și de aici a au apărut noi contre pe tema „cine este adevărata Steaua” între Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord a suporterilor FCSB, și Florin Talpan sau Adi Popa, juristul, respectiv, jucătorul celor de la CSA Steaua. Între timp, Florin Talpan le-a dat o veste proastă fanilor steliști la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1. Sunt șanse minime ca echipa să aibă drept de promovare sezonul viitor.

„Ți-ai lămurit disputa cu Adi Popa până la urmă?”, l-a întrebat moderatorul Cristi Coste pe Gigi Mustață.

„Știi cum e chestia aia cu trandafirul mare și trandafirul mic? Ce să lămuresc eu cu Adi Popa? Dacă el mi-a zis mie într-o discuție la telefon că i-a spus lui Nuțu Cămătaru că asta nu e Steaua…”, e răspunsul lui Mustață care a stârnit imediat mirarea moderatorului: „Păi ce, a ajuns Nuțu Cămătaru să decidă dacă FCSB e Steaua sau cum?”.

„Nu e vorba să decidă… Că i-a spus lui cum s-a întâmplat atunci… Și nu mai are rost această discuție. Și nici nu mă mai intersează. 55.000 de judecători au dat cu barosul în masă sâmbătă la meciul de premiere. Așa că, la revedere!”, e replica tranșantă a lui Mustață. El face aluzie la recordul de spectatori al Arenei Naționale doborât la meciul FCSB – CFR Cluj și la faptul că cei prezenți în tribune au strigat la unison numele Stelei atunci când s-au referit la campioana SuperLigii.

„Păi da, dar după ăia 55.000 a venit și motivarea Curții cu palmaresul. Pe aia ai uitat-o?”, încearcă moderatorul să-l pună în încurcătură pe liderul suporterilor FCSB la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Vreau să vă mai spun ceva. Într-o discuție la o altă televiziune, a fost întrebat domnul Talpan «Ce faceți cu ăia care au fost acolo, 40-50 de mii de oameni?». Și a răspuns că dacă era el ministrul Apărării, el spunea să se respecte hotărârea.

Cine să respecte hotărârea? Clubul, da… Că e club juridic. Dar cum să vii tu să spui că 55.000 de oameni nu au voie să strige Steaua? Când asta este Steaua. Și în afara de chestia asta… Acest proces este în constatare. Și nu este o hotărâre executorie. Scrie jos, acolo, în hotărârea aia. Dar cine vrea s-o citească?

Ai toate probele posibile și imposibile, te întreabă judecătorul ce înseamnă palmares, îi explici situația, îi arăți documente cum a fost preluată, cum a fost transferată echipa și după aia vine și dă cu ciocanul invers…

Cu Statul nu câștigați niciodată, atenție mare! Și v-o repet de fiecare dată. Cine se luptă cu Statul să-și ia la revedere, că n-o să câștige în viața vieții lui. Așa că nu mai are sens nicio discuție”, și-a încheiat Gigi Mustață intervenția de la FANATIK SUPERLIGA pe tema diferendului FCSB – CSA Steaua.

Lasă un comentariu