Hagi a oferit toate detaliile! Cum a reacționat când a fost întrebat despre faza controversată din Farul – FCU Craiova și verdict despre Ronaldo Deaconu

Farul a câștigat al doilea meci din 2024. După 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova, echipa lui Hagi s-a impus vineri, la Ovidiu, scor 1-0 cu FCU Craiova. 

Farul Constanța s-a impus în fața FC U 1948 Craiova cu scorul de 1-0 (1-0) în seara de vineri, pe teren propriu, la Ovidiu, în primul meci al etapei a 23-a din Superliga de fotbal.

Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Ronaldo Deaconu (minutul 9), marcându-și astfel prima sa reușită pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, cu un șut din afara careului mare. Deaconu ratase un șut în bara transversală în faza anterioară a partidei.

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre neacordarea unui posibil penalty pentru FC U, despre evoluția generală a jocului și a adus în discuție performanțele lui Ronaldo Deaconu, noul transfer al echipei în această iarnă.

„Eu am început bine anul, am câștigat cu ambele echipe din Craiova. Am pregătit bine meciul. Din păcate, am avut foarte multe ocazii și le-am ratat. Astfel, adversarul vine pe tine, au venit în careu, și-au creat ocazii, mă bucur că Buzbuchi a scos acea minge. 

Louis Munteanu? Fac parte din joc (n.r.: ratările) trebuie să fie mai rece, e bine că-și crează ocazii, o să intre mingea în poartă. 

N-aș putea să stau eu după meci să discut lucrul acesta. Orice, aș zice, s-ar interpreta. A dat în minge, mingea a ajuns aproape la mijloc. Pot să zic că a dat în minge Dussaut. 

Ronaldo Deaconu… Îl știam foarte bine, l-am apreciat, știam că are calități foarte bune cu mingea, e un mijlocaș ofensiv care are creativitate, trebuie să crească mai mult în rezistență. A făcut o săptămână antrenamente cu noi, 70 de minute le-a adus”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

Craiovenii trebuiau să primească un penalty în min. 78, la o intervenţie a lui Damien Dussaut asupra lui Gabriel Compagnucci, dar arbitrul Andrei Moroiţă nu a dictat nimic, deşi faza a fost analizată de VAR.

Farul şi-a luat revanşa după meciul din tur, în care FC U Craiova s-a impus cu 4-0. Farul e neînvinsă de şase etape, în care are patru victorii şi două egaluri. Pentru FCU este a doua înfrângere consecutivă.

Lasă un comentariu