Helmut Duckadam aruncă bomba: „Ele sunt favorite să câștige campionatul”

În acest moment, FCSB se află în vârful clasamentului cu 18 puncte.

Pe locul doi se situează fosta campioană a României, CFR Cluj, cu 16 puncte, în timp ce podiumul e completat de Rapid București cu 14 puncte. Farul Constanța, campioana en-titre, se situează abia pe poziția a 10-a.

Helmut Duckadam aruncă bomba: „Ele sunt favorite să câștige campionatul”

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre echipele din Superliga care, din punctul său de vedere, au cele mai mari șanse de a câștiga campionatul în acest sezon.

Eroul de la Sevilla nu-i dă însă șanse prea mari FCSB-ului, formația care se află în acest moment pe primul loc, după șapte etape. Vicecampioana a înregistrat până acum șase victorii și o înfrângere.

„Din punctul meu de vedere, Rapidul și CFR-ul au primele șanse la câștigarea campionatului. Și mă uit la joc. FCSB are probleme mari la ora asta cu banca. Hai să ne uităm cine e Craiova? A jucat cu Farul. Farul apoi a jucat și a luat patru”, a spus Helmut Duckadam, potrivit PlaySport.

FCSB a câștigat ultima dată titlul în sezonul 2014/15, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică. Roș-albaștrii au fost singura echipă antrenată de Gâlcă în Liga 1.

Cât va încasa Cristi Ganea la FCSB, ultimul transfer al roș-albaștrilor

Internaționalul român, reprezentat de firma de impresariat Magico Sports, va semna un contract valabil pe doi ani cu vicecampioana României, unde va concura pentru postul de titular cu muntenegreanul Risto Radunovic.

Fundașul s-a înțeles cu Gigi Becali pentru un salariu anual de 200.000 de euro, adică aproximativ 17.000 de euro pe lună.

”A avut probleme medicale din cauza Covid și am înțeles că e nu știu ce naționalitate antrenorul, nu mă interesează, mi-a plăcut întotdeauna de el”, a explicat Gigi Becali.

Lasă un comentariu