Helmut Duckadam nu crede că vedetele sosite în Superliga au crescut nivelul campionatului: „Din contră, e mai slab!”

Echipele din Superliga s-au întrecut în aceată vară în transferuri spectaculoase.

FCSB l-a transferat pe Chiricheș, CFR Cluj l-a adus pe Konoplyanka, în timp ce Universitatea Craiova l-a repatriat pe Mitriță.

Legenda stelistă Helmut Duckadam nu crede că vedetele transferate în această vară (Konoplyanka, Chiricheș sau Mitriță) de favoritele la titlu vor putea ridica prea mult nivelul campionatului din România.

Duckadam, dezamăgit de transferurile din Superliga

„Nu neapărat, pentru că nu știm la ce nivel sunt, că nu i-am mai văzut, nici Chiricheș, care nu a strălucit, chiar dacă a jucat mai mult în ultima perioadă, mai are și el probleme cu accidentările, e destul de fragil din punct de vedere fizic. Iar restul… nu, eu zic că din contră, campionatul e mai slab.

Și mă raportez totdeauna la ce transferuri a făcut campioana României. Dacă ea a transferat jucători care nu au jucat în ultimii doi-trei ani, cam ăsta e nivelul campionatului.

Mă așteptam să facă două-trei transferuri bune spre foarte bune, jucând în Champions League, cu șanse bune de calificare în Europa sau măcar Conference League. Și uite că era să piardă acasă cu o echipă din Armenia. Au adus jucători care nu au jucat”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.

FCSB ocupă în momentul de față prima poziție în clasamentul Superligii, cu maximum de puncte după trei etape.

Lasă un comentariu