Helmut Duckadam: ”’Puteri depline’, când am venit președinte. Așa mi s-a spus și mie”

Dani Coman (45 de ani) s-a despărțit de Hermannstadt în urmă cu aproximativ o lună, iar acum este aproape de a deveni noul președinte al celor de la CFR Cluj.

Fostul portar a făcut o dezvăluire importantă, menționând că a inițiat deja discuții cu patronul Ioan Varga. Cu toate acestea, el mai are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie definitivă.

Helmut Duckadam a subliniat: „Când am fost președinte, mi s-a promis ‘puteri depline’. Așa mi s-a spus și mie.”

Dani Coman a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club și a clarificat că va semna cu CFR Cluj numai în condițiile în care va deține putere de decizie și va putea să-și pună amprenta în funcționarea clubului.

  • ”Indiferent unde voi merge, vreau să fiu președinte, nu team manager sub titulatura de președinte. Dacă voi avea putere de decizie, voi merge, dacă nu, nu voi merge, indiferent de echipă și de prietenia pe care o am cu Neluțu sau cu oricare alt proprietar de club. Dacă nu voi avea putere de decizie nu voi merge nicăieri. Nu am nevoie de popularitate, nu merg la un club doar ca să fac poze din postura de președinte”, a spus Dani Coman.

Helmut Duckadam, prezent în studio, a auzit declarațiile lui Dani Coman și a început să râdă, întrucât și-a amintit de perioada în care a ocupat funcția de președinte de imagine la FCSB.

”Dani, avantajul tău este că ești prieten cu Neluțu Varga. Eu nu am fost prieten cu Gigi Becali, pentru că același lucru mi-a spus și mie. ‘Puteri depline’, când am venit președinte. Așa mi s-a spus și mie, ‘ești președinte, ai mâna liberă, tu hotărăști’. Am avut, dar doar o săptămână”, a afirmat Helmut Duckadam.

Dani Coman are și alte variante

Pe lângă CFR Cluj, Coman mai are pe listă și alte două echipe, așa cum a anunțat recent la emisiunea Digi Sport Special.

Fac doar lucrurile care mă fac fericit. Dacă am considerat că nu mai suntem compatabili, am ales să plec înainte de finalul sezonului (n.r de la Hermannstadt).

Există în gândul meu (n.r. FC Argeș). Am mers la meciul cu Dumbrăvița. Am discuții aproape zilnice cu domnul primar.

Săptămâna viitoare (n.r. cea actuală) probabil mă voi decide în ce parte mă voi duce. Mă gândesc bine acum de sărbători, iar săptămâna viitoare sigur voi semna. Da, e și ‘U’ Cluj o variantă”, a spus Coman.

Lasă un comentariu