Helmut Duckadam, reacție dură după ce FCSB l-a transferat pe Vlad Chiricheș

După un lung șir de negocieri, Gigi Becali s-a înțeles cu Vlad Chiricheș și l-a adus la FCSB.

Vlad Chiricheș a retrogradat cu Cremonese în Serie B și și-ar fi dorit să-și găsească un alt angajament în străinătate, dar lucrul acesta nu s-a întâmplat. Curtat de Gigi Becali, stoperul român s-a înțeles în cele din urmă cu FCSB, unde va îmbrăca echipamentul pentru sezonul 2023/24.

Helmut Duckadam, reacție dură după ce FCSB l-a transferat pe Vlad Chiricheș

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre mutarea realizată de echipa „roș-albastră” și a precizat că transferul e doar o ambiție a patronului și că nu-l vede pe Vlad Chiricheș un jucător care poate face diferența la vicecampioana României.

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheș, cât și pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Cred că este o ambiție a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheș, chiar dacă îl costă, il arde puțin la buzunare. Mai departe, nu știu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheș să facă diferența. Eu m-aș bucura să nu se accidenteze și să joace. 

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunțat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheș care nu prea a mai jucat”, a spus Helmut Duckadam, potrivit PlaySport.

La ce echipe a mai evoluat Chiricheș

În 2013, Vlad Chiricheș a devenit cel mai scump jucător transferat de la o echipă din campionatul României. Tottenham l-a cumpărat pentru 9,5 milioane de euro, o sumă-record la acea vreme.

Vlad Chiricheș e cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, și a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a bifat 17 apariții, nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situație. Peste 1000 de minute a îmbrăcat fundașul central tricoul clubului care a retrogradat la finele sezonului trecut.

Lasă un comentariu