Helmut Duckadam, sincer despre FCSB. Ce l-a îngrijorat

FCSB pare de neoprit în campionatul României. Ocupă primul loc cu 44 de puncte și se află la 13 lungimi în fața ocupantei poziției secunde, CFR Cluj.

FCSB și-a dominat toate partidele din play-off-ul Superligii României și se află la un pas să-și adjudece primul titlu de campioni după o absență îndelungată de nouă ani.

Helmut Duckadam a exprimat o opinie sinceră despre performanțele FCSB-ului, susținând că echipa este imparabilă. Eroul de la Sevilla consideră că succesul roș-albaștrilor este rezultatul și a rezultatelor slabe înregistrate de contracandidatele la titlu.

În plus, fostul președinte de imagine al echipei roș-albastre a remarcat că singurul aspect care l-a îngrijorat în privința situației de la FCSB a fost numărul redus de jucători din lot.

Următoarea provocare pentru FCSB este meciul cu Rapid, programat pentru etapa a cincea, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30.

”Nu cred că o mai oprește cineva. Nu cred că mai reușește cineva. Celelalte echipe joacă între ele. Se vor mai încurca. Iar diferența e mult prea mare. Celelalte echipe nu au fost omogene. Nu au avut rezultate constante. De aici diferența asta foarte mare de puncte. 

S-a văzut și în timpul campionatului că anul acesta FCSB avea cea mai mare șansă. Singurul lucru care m-a pus pe gânduri a fost lotul FCSB-ului. Că e destul de subțire. Acolo dacă se întâmpla două-trei accidentări… Nu mai avea aceeași putere FCSB. 

Dar, campionatul este jucat. Acum, că se va decide în următoarea etapă, peste două etape… Nimeni nu o mai poate împiedica pe FCSB”, a spus Helmut Duckadam pentru Sport.ro.

Cum arată clasamentul Superligii României

Cu patru din patru victorii obținute în play-off, FCSB e prima clasată cu 44 de puncte. CFR Cluj se situează pe poziția secundă cu 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, care completează podiumul.

  • 1. FCSB – 44 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 31 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
  • 4. Farul Constanța – 29 de puncte
  • 5. Rapid București – 28 de puncte
  • 6. Sepsi OSK – 27 de puncte

 

Lasă un comentariu