Helmuth Duckadam despre transferurile făcute de FCSB

David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani) sunt transferurile realizate de FCSB după câștigarea titului.

La capitolul plecări, campioana României s-a despărțit de Ovidiu Popescu (30 de ani), care a ajuns la ”U” Cluj.

Helmut Duckadam a declarat: ”Nu mi se pare nimic interesant la aceste transferuri care s-au făcut”. Întrebat despre mutările realizate până acum, Helmut Duckadam (65 de ani) a spus că nu a fost impresionat de niciun transfer din SuperLigă.

Mai mult, ”Eroul de la Sevilla” consideră că niciun club din România nu a arătat, până acum, intenția de a face investiții serioase pentru sezonul 2024/2025.

”Nu mi se pare nimic interesant la aceste transferuri care s-au făcut şi se fac doar din campionatul intern, de la o echipă la alta. Practic, nicio echipă nu investeşte serios!”, a declarat Helmut Duckadam, citat de as.ro.

Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten, Adrian Mititelu a cerut un milion

Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea un milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Lasă un comentariu