Helmuth Duckadam își spune părerea! Cel mai spectaculos transfer de până acum în SuperLigă

Deși, în mod oficial, perioada de mercato în România încă nu s-a deschis (se va întâmpla pe 18 iunie), echipele din SuperLiga au început deja să se ”miște” pe piața transferurilor.

Până în prezent, echipele din primul eșalon au realizat mai multe transferuri, unele surprinzătoare și altele deja criticate de fani.

Helmut Duckadam (65 de ani), fostul portar al echipei naționale și al istoricei Steaua București, a analizat toate transferurile efectuate de echipele din SuperLiga până joi, 13 iunie, și a dat un verdict clar.

Helmut Duckadam: ”Transferul lui Marius Ștefănescu e cel mai spectaculos de până acum”


Helmut Duckadam a urmărit toate transferurile realizate până acum în SuperLiga și a declarat că, în opinia sa, cel mai bun transfer a fost cel al lui Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi la FCSB.

Din punctul meu de vedere, e cel mai spectaculos de până acum (n.r. transferul lui Ștefănescu la FCSB). De afară nu reușim să aducem jucători de valoare, pentru că nu ne permit bugetele echipelor și atunci facem transferuri între noi.

Până acum mi se pare cel mai spectaculos transfer. E o sumă foarte mare pentru campionatul României (n.r. 1,3 milioane de euro). S-au mai dat astfel de sume, dar nu în ultima perioadă. Mi se pare un transfer bun.

E un jucător care poate face diferența în unele momente. FCSB a făcut o afacere bună, iar Ștefănescu nu putea să rateze această șansă. Am auzit că este un contract pe cinci ani, cu 20 de mii de euro pe lună”, a spus Duckadam, la emisiunea Fotbal Club moderată de Radu Naum. 

Pentru a-l transfera pe Marius Ștefănescu la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), patronul ”roș-albaștrilor”, le-a plătit covăsnenilor aproximativ 1,3 milioane de euro. Jucătorul care poate evolua în ambele flancuri ale atacului a semnat un contract pe 5 ani, valabil până în vara anului 2029, cu actuala campioană a României. 

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com
  • 14 goluri și 8 pase decisive a reușit atacantul lateral în sezonul 2023/2024
  • Marius Ștefănescu mai avea contract până în vara lui 2026 cu Sepsi

Lasă un comentariu