„I-a tăiat nea Gigi de pe foaie pe unii”. Adi Popa a dezvăluit care a fost cea mai mare primă încasată la FCSB

Adi Popa (35 de ani) evoluează în acest moment pentru Concordia Chiajna, iar fotbalistul își aduce aminte cu plăcere de apogeul carierei sale, atunci când juca în cupele europene pentru FCSB.

Adi Popa: „Am adus înapoi vreo 12.000 de euro fiecare

Adi Popa a povestit un episod mai puțin cunoscut din perioada petrecută la FCSB. În vara anului 2013, vicecampioana României reușea să se califice în grupele Champions League, după 3-1 la general cu Legia Varșovia.

La 10 de ani de la acel eveniment, Adi Popa a dezvăluit ce primă au încasat jucătorii din partea lui Gigi Becali, dar și care a fost motivul pentru care titularii au trebuit să renunțe la o parte din bani.

„(n.r. cea mai mare primî încasată la FCSB) Cea cu Legia. A fost 120.000 de euro, dar am mai adus din ei înapoi. I-a tăiat nea Gigi de pe foaie pe unii și a trebuit să ia și ei, pentru că eram o echipă. Am încasat banii doar cei care eram titulari și unii nu aveau prima asta trecută în contract.

Cei pe care nu-i avea nea Gigi la suflet au fost tăiați de pe foaie – ‘Ăstuia nu-i dau atât, ăstuia îi dau atât’. Ca să fie atmosfera ok în echipă, am împărțit mai apoi cu toată lumea. De la bucătar, magazioner, maseur, șofer de autocar. Să nu existe discuții. Cred că am adus înapoi vreo 12.000 de euro fiecare„, a spus Adi Popa, pentru Un Podcast, difuzat pe Youtube.

  • 230 de meciuri, 28 de goluri și 48 de assist-uri sunt cifrele lui Adi Popa la FCSB

Adi Popa pune „paie pe foc”: „FCSB n-a fost niciodată Steaua”

Pus să comenteze situația delicată dintre CSA Steaua și FCSB, Adi Popa crede că formația condusă de Gigi Becali nu a fost niciodată adevărata continuatoare a clubului din Ghencea. „Motoreta” a spus ulterior și ce așteaptă, dar și care va fi momentul în care se va pune capăt acestui „război”.

„Nu a fost niciodată (n.r. când va redeveni FCSB Steaua?). Legal, instanțele o spun, nu o spun eu. Nu au fost niciodată. Ei sunt SC FC FCSB, înființați în 2013. Asta spun cei de la Registrul Comerțului. Adică nu o spun eu sau altcineva de la CSA sau de la FCSB.

Ei tot propagă în media minciuni. Că palmaresul se ia de la capăt… Sper să se termine cât mai repede și să vedem cum se împart mesele. Dacă spui după aceea că ești Steaua și nu deții Liga Campionilor, atunci nu mai am ce să discut”, a mai spus Adi Popa, pentru sursa citată.

Lasă un comentariu