I-au cerut o avere lui Gigi Becali! Transfer ratat de FCSB: Au vrut 3 milioane pe el!”

Florin Vulturar, finul lui Gigi Becali, a dezvăluit cât a cerut un club din Brazilia celor de la FCSB. Dezvăluiri ale impresarului.

Florin Vulturar, impresarul de casă al FCSB, a vorbit despre transferurile pe care Gigi Becali le pregătește în această iarnă. Dezvălurile agentului la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Vulturar a dezvăluit cum a ratat FCSB un brazilian: „Cam vreo 30.000 voia salariul”

Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că FCSB a negociat pentru un brazilian: „Nu, pentru că era o sumă destul de mare: 3 milioane. Nu vreau să dau nume că dup-aia… Din prima ligă, o echipă de la mijlocul clasamentul. Cam vreo 30.000 voia salariul”.

Impresarul e convins că fotbalistul nu va mai sta mult timp în America de Sud și va face pasul către fotbalul mare: „Era un jucător interesant și eu cred că cel târziu în vară va ajunge în Europa. Când ajunge cu siguranță o să zic și numele”.

Vulturar e sigur că jucătorii români vor avea foarte multe de câștigat după ce au prins biletele pentru Euro: „E foarte important cu naționala că s-a calificat. Sunt de felicitat băieții pentru această calificare foarte importantă. Până la urmă Hagi ne-a blestemat, Hagi a rupt blestemul ăsta”.

Florin Vulturar anunță două transferuri de ultimă oră la FCSB

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Florin Vulturar când ar putea aduce doi jucători la FCSB: „Mijlocașul seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem niște rezultate. E un atacant mai combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic”. 

Impresarul lucrează cu un număr mare de scouteri: „Eu am 4-5 în echipa mea, Noi, cu toții, suntem vreo 5. Undeva la 10 dacă aș putea să-mi fac o echipă de 10 scouteri, ar fi bine. Trei am doar foști jucători și acum vreau să aduc alt jucător.

Răzvan Tincu, fundașul central, o să fie următorul scouter al echipei. Vreau să lucrez, dacă iau fundaș central, să se ocupe de scouting pentru ce înseamnă zona defensivă. Nu o să-l pun pe Tincu să se uite la atacanți”.

Informații despre transferurile FCSB

Într-o intervenție anterioară la FANATIK SUPERLIGA, Florin Vulturar a mai explicat: „Singurii jucători care ne interesează e un atacant, probabil un mijlocaș ofensiv, dar nu știu dacă în această iarnă. Cu siguranță facem tot posibilul să ducem un atacant.

E clar un atacant de primă ligă, 100%. Atacant cu viteză, genul lui Garita. Nu e nimic concret. În iarnă probabil o să discutăm 100% pe concret. Am vorbit cu nașul, singurul jucător pe care-l vrem pentru iarnă e un atacant. Atât. Dacă o să mai apară ceva foarte interesant și putem să-l luăm, discutăm”. 

Lasă un comentariu