Ianis Hagi, batjocorit de englezi: „Seamănă cu acele doamne!”

România a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda cu scorul de 0-3 în optimile de finală. În minutul 2, Ianis Hagi a fost implicat într-un duel aerian cu Denzel Dumfries. Fotbalistul de la Inter l-a lovit cu cotul în cap pe internaționalul român, care a început să sângereze.

Echipa medicală a intervenit și i-a bandajat capul fotbalistului de la Rangers.

„Fanii au rămas uimiți, după ce Ianis Hagi a purtat o plasă bizară pe cap, în timpul meciului eliminatoriu de la EURO 2024, cu Olanda. Starul celor de la Rangers a fost din nou titular pentru Tricolori, în înfrângerea cu 0-3, din optimile EURO 2024.

Seara a început cu un eveniment nefericit pentru fotbalistul de 25 de ani, care a avut un contact dur cu fundașul olandez Denzel Dumfriez, într-un duel pentru minge. Capul lui Hagi a început să sângereze, după lovitura primită cu cotul de la Dumfries.

Ianis a primit îngrijiri medicale și s-a întors pe teren cu o plasă bizară pe cap. Fanii au intrat pe social media și l-au batjocorit pe fotbalist. Unii dintre ei l-au comparat cu doamnele care servesc cina la școală. Un fan a întrebat ‘de ce poartă Ianis Hagi o plasă de ceapă pe cap?’.”, au scris cei de la Daliy Mail.

După meci, Ianis Hagi a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și a ajuns la un spital din Munchen.

Lasă un comentariu