Iese Florinel Coman, intră Valentin Mihăilă? Ce spune Florin Răducioiu înaintea meciului cu Belgia: ”Poate fi Man of the Match!”

După un meci perfect făcut de România împotriva Ucrainei, scor 3-0, în debutul la EURO 2024, pentru tricolori urmează o partidă de foc, cu Belgia.

Florin Răducioiu și-a exprimat părerea în legătură cu eventuala schimbare a lui Florinel Coman cu Valentin Mihăilă în formula de start pentru meciul României cu Belgia. Deși recunoaște că Florinel Coman nu a evoluat la adevăratul său potențial, Răducioiu subliniază importanța ajutorului pe care acesta l-a adus defensivei. Totuși, Răducioiu consideră că Mihăilă are capacitatea de a schimba soarta unui meci din postura de rezervă, cum a demonstrat-o și în meciul cu Elveția din preliminariile pentru EURO 2024. Astfel, el sugerează că Mihăilă ar putea fi mai util ca jucător de rezervă, în loc să fie introdus în formula de start în locul lui Coman.

Mihăilă a intrat tot timpul din postura de rezervă și a dat un randament mult mai bun. E adevărat, s-a vorbit foarte mult despre Florinel Coman, dar mie mi-a plăcut de el. A făcut un joc mai defensiv, a acoperit foarte bine zona, nu s-a văzut foarte mult în zona ofensivă.

E o problemă că trebuie să îl dubleze pe Bancu. Nu e obișnuit să joace cu un aport mai defensiv, dar atât timp cât echipa a jucat foarte bine, nu l-aș schimba pe Florinel Coman. Atenție, Coman poate fi el peste două zile Man of the Match. Știu potențialul lui, poate să îl stimuleze foarte mult faptul că nu a jucat bine, dar aportul lui a fost foarte important. Multă lume nu a văzut asta. Eu cred că nu ar trebui schimbat.

Mihăilă, e adevărat, pe fondul echipei belgiene, oarecum obosită în repriza a doua, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Elveția, a dovedit că este proaspăt, foarte rapid și poate crea mari probleme în apărarea Belgiei”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO 2024.

Lasă un comentariu