Îl dădeau plecat dar acum sunt șanse să semneze prelungirea la FCSB. Gigi Becali a dat vestea

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, este convins că unul dintre preferații săi din trecut va semna o nouă înțelegere cu ”roș-albaștrii”.

Andrei Vlad (25 de ani) mai are șase luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali dorește ca portarul să rămână la echipă, deși acesta și-a exprimat dorința de a pleca în această perioadă de mercato.

Gigi Becali este convins că Andrei Vlad va semna prelungirea contractului cu FCSB
Întrebat despre situația lui Andrei Vlad, Gigi Becali a declarat că portarul poate pleca liber de la FCSB în iarnă, dar crede că, cel mai probabil, acesta va semna o nouă înțelegere cu echipa sa.

De Vlad mă interesează pe mine acum? În iarnă îi expiră contractul. Dacă vrea, semnează cu noi în continuare. Cum nu a găsit, probabil semnează cu noi”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

U Cluj i-a făcut o propunere lui Andrei Vlad, notează golazo.ro, dar goalkeeper-ul nu a fost convins de ”Șepcile Roșii” și a ales să stea la FCSB, cu toate că va fi în continuare rezervă

I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum, nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai (n.r.- Stoica) să îi dea să semneze”, spunea Becali la finalul lunii mai.

Lasă un comentariu