Îl vor săpa jucătorii pe Leo Strizu?

După plecarea lui Nicolae Dică, FCSB are un nou antrenor, pe Leo Strizu. Nici bine nu a debutat la FCSB că deja apar primele declarații puțin mai diferite decât le știm. În prima conferință de presă, Leo a recunoscut că mai ,,bate,, jucătorii din când în când și că le vorbește urât. Asta e ceva noua la FCSB, cel puțin în ultimii ani. La FCSB a fost o conduită, pe vremea lui Protasov… A lui Reghe… Dar nu mereu, jucătorii mereu au făcut zid împotriva antrenorilor care nu erau pe placul lor. Luăm exemplul lui Nicolae Dică. Chiar credeți că jucătorii l-au dorit? Să nu uităm că primele meciuri cu Dică pe bancă au fost foarte bune, mai ales cel pentru calificare. Problema a fost pe parcurs… când ceva în vestiarul roș albastru s-a schimbat iar jucătorii nu au mai tras cu echipa. Se vedea de la distanță că jucătorii jucau fără dăruire, parcă în ciuda lui Dică. E o formă de protest la FCSB… Jucătorii joacă fără dăruire, în așa fel antrenorii sunt schimbați pe bandă rulantă. Din ce reținem minte într-o declarație mai demult Becali a spus că legea în vestiar o fac perlele…. Acei jucători la care Becali speră să scoată profit mult. Un limbaj urât din partea antrenorului nu are voie să existe. Aici mai adăugăm și pe Meme… Care și el e un șef mai mic la FCSB…. Dică nu e un antrenor slab, cum nici un jucător slab nu a fost, pur și simplu nu a fost pe placul jucătorilor. Din păcate la FCSB e un nucleu, în jurul lui Pintilii. Am impresia uneori că Dică a fost mult prea moale în fața jucătorilor… În comparație cu Pintilii care a știut să se impună. Doar să fi miop să nu vezi diferența între Dică și Pintilii.

Acum, că avem un prim plan al problemei, vine întrebarea… Oare va rezista Leo la echipă? Îl vor asculta jucătorii? Până la urmă jucătorii sunt cheia, dacă ei sabotează antrenorul nici rezultate nu vor fi. Acum, să o luăm pe firul puținelor declarații din partea jucătorilor pe care le avem până în acest moment

Darius Olaru, 16 apariții și un gol în această stagiune, a vorbit despre noul tehnician al FCSB-ului, evidențiind faptul că trebuie respectat de jucătorii clubului.


„E lângă noi, e normal să-l respectăm (n.r. pe Leo Strizu). A fost o perioadă mai ciudată, dar l-am avut pe Pintilii lângă noi. Suntem bine atât timp cât avem rezultate”, a spus Darius Olaru la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani de joi.

E clar după părerea mea că principalul antrenor va rămâne Pintilii. De asta rămâne întrebarea dacă Leo va rămâne până la urmă la echipă… Eu zic că nu. Nu știu de ce, dar un antrenor dur nu va fi acceptat și cu siguranță va întoarce vestiarul împotriva lui. Jucătorii sunt apărați de Becali, antrenorul în fața ,,perlelor,, nu face prea mulți bani. Aș vrea să mă înșel, iar FCSB să câștige tot până la final și să câștige campionatul. Dar ceva parcă mă reține să zic că va fi totul roz. Să nu se înțeleagă greșit, Leo nu e un antrenor rău, dar ce vreau să zic este că la FCSB nu antrenorii sunt de vină. De vină în mare parte sunt jucătorii, acel nucleu care are mână liberă de la patron să facă ce vrea. Și.. patronul care nu dă doi bani pe antrenor în fața vedetelor de carton. De ce oare Reghe nu a acceptat să vină? Ar fi vrut să vină pe gratis cu condiția să aibe mână liberă iar Pintilii să nu facă parte din staff. Cu toate că voi supăra multă lume, Pintilii e o armă cu două tăișuri. Până nu va antrena oficial FCSB, va fi o problemă mare pentru orice antrenor ar veni la echipă.

Deci, pe scurt, va pierde Leo vestiarul așa cum a pățit Dică? Posibil să da. Chiar dacă nu îmi doresc asta din cauza eventualelor rezultate. Orice ar fi, sunt sigur că vor urma declarații spumoase. Leo e un fel de sumudică. O fire aprinsă.

Noi suntem o altfel de presă. Diferită. În acest articol am spus doar părerea noastră. E o părere personală, așa că nu ne jigniți. Eventual, adăugați un comentariu unde ne puteți spune ce e greșit în această părere. Vă mulțumim că ne sunteți alături 🙂

Lasă un comentariu