Ilie Dumitrescu a auzit ce a spus Florinel Coman și a reacționat imediat: ”Eu nu cred asta”

Ilie Dumitrescu a ridicat un semn de întrebare imediat după finalul meciului FCU Craiova – FCSB 1-3.

Florinel Coman a fost printre cei mai activi fotbaliști de la FCSB în prima repriză a meciului cu FCU Craiova. Șeptarul vicecampioanei a scos un penalty pe care l-a transformat pentru 2-0 și a avut ocazia de a reuși ”dubla”, dar a ratat incredibil din fața porții.

Chiar și așa, cei de la FCSB au surprins în debutul reprizei secunde, iar Florinel Coman a fost înlocuit la pauză cu Andrei Cordea. Imediat după meci, atacantul a spus că a acuzat o durere în zona spatelui, motiv pentru care Elias Charalambous a decis să-l scoată.

Ilie Dumitrescu a reacționat imediat: ”Eu nu cred asta”

„La acel penalty am căzut prost, am simțit o durere la spate, sper ca în două zile să fiu OK. A fost mai bine să ies, am vorbit cu Elias și am spus că e mai OK să ies”, a spus Coman.

Analistul TV nu a crezut explicația dată de Florinel Coman și a lăsat de înțeles că Gigi Becali ar fi avut o implicare pentru schimbarea șeptarului de la FCSB.

”Penalty-ul a fost făcut în minutul 17. A avut o problemă la căzătură acolo Coman și a mai jucat vreo 30 de minute (n.r. râde). E delicat, el ce să spună? Eu nu cred că a avut ceva. Dacă știe și tratamentul că în două zile este gata…

El este un profesionist și îmi pare rău. În perioada asta trebuie să le dai jucătorilor 65-70 de minute, pentru a intra în ritm”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Pentru FCSB urmează meciul de pe teren propriu, cu Dinamo. În cursul zilei de luni, este de așteptat ca vicecampioana să comunice oficial stadionul pe care se va disputa partida.

Acum, după ce varianta unei reveniri pe stadionul din Ghencea a intrat în impas, cel mai probabil meciul va fi găzduit de Arcul de Triumf sau de stadionul din Târgoviște.

De partea cealaltă, FCU Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi în etapa următoare.

Lasă un comentariu