Ilie Dumitrescu, analiză la rece a jocului dinamoviștilor. Motivul pentru care nu reușesc să se impună în Superligă

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Sepsi OSK cu scorul de 3-0, pe Stadionul Arcul de Triumf, în ultimul meci din etapa a treia a Superligii.

Oaspeţii au marcat la fiecare ocazie de gol creată, prin slovacul Pavol Safranko (41), din centrarea lui Roland Varga, prin albanezul Isnik Alimi (83), pe contraatac, după ce Ion Gheorghe a trimis în bară, şi tot pe contraatac, prin croatul Adnan Aganovic (90+6).

Dennis Politic a ratat singur cu portarul Roland Niczuly (30), Gorka Larrucea a trimis în bară din voleu (72), Neluţ Roşu a reluat din foarfecă (74), dar Niczuly a respins, iar Bogdan Oteliţă a respins din faţa porţii mingea reluată de Cătălin Ţîră (90+1).

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri jucate în acest sezon, în timp ce Sepsi OSK este neînvinsă și fără gol primit în acest debut de sezon.

Ilie Dumitrescu, analiză a jocului „câinilor roșii”

Fostul internațional român a lăudat jocul de construcție al echipei antrenată de Ovidiu Burcă, dezvăluind și motivul pentru care nu reușesc să facă mai mult.

„Au fost momente bune de joc până în 20 m. Îți dai seama că echipa are relații de joc, vezi trasee, dar în ultimii 20 m vezi valoarea individuală a jucătorilor.

Cu toate mutările, e greu. Nici Bani nu s-a ridicat la un nivel foarte bun, nici Politic. Pierzi din organizare de joc și ajungi în situația asta”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Lasă un comentariu