Ilie Dumitrescu are soluția de ,,avarie,, pentru FCSB înaintea meciului cu U Cluj

FCSB se confruntă cu o problemă majoră deoarece Alexandru Pantea, în vârstă de 20 de ani, a suferit o accidentare și este suspect de ruptură a ligamentului încrucișat.

Fundașul dreapta reprezenta principalul atu al FCSB-ului pentru respectarea regulii U21. Cu absența sa, staff-ul tehnic ar putea lua în considerare opțiuni precum Octavian Popescu sau Eduard Radaslavescu, care au avut evoluții sub așteptări în acest sezon, sau ar putea apela la un fotbalist fără experiență în prima ligă, cum ar fi Andrei Pandele.

Ilie Dumitrescu susține că soluția potrivită pentru FCSB ar fi Octavian Popescu, mijlocaș în vârstă de 21 de ani, care ar putea completa tridentul ofensiv alături de Alexandru Băluță și Florinel Coman. Cu toate acestea, el a remarcat că există o dilemă legată de poziția în care ar trebui să fie folosit Octavian Popescu, deoarece cea în care s-a remarcat cel mai mult, mijlocaș lateral stânga, este deja ocupată de Florinel Coman.

Luis Phelipe oricum n-a mai fost titular. Asta e formula, e clar (n.r. Popescu, Băluță, Coman), depinde doar în ce poziție va fi folosit Tavi Popescu”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  • Cum poate arăta FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman

FCSB, meci cu ”U” Cluj în etapa a 26-a

FCSB, liderul din SuperLigă, o întâlnește pe ”U” Cluj în etapa a 26-a a SuperLigii, meci programat luni, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

FCSB mai are un avans de șase puncte în fruntea SuperLigii, pentru că Rapid a jucat deja în această rundă și a învins-o pe Hermannstadt cu 2-0.

Lasă un comentariu