Ilie Dumitrescu avertizează după CSKA 1948 Sofia – FCSB. Problema remarcată la vicecampioană

FCSB a câștigat prima manșă cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în turul 2 preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului a fost reușit de Florinel Coman, în minutul 28, după o acțiune construită de Andrei Cordea și Darius Olaru. CSKA 1948 Sofia a pus câteva probleme la poarta lui Ștefan Târnovanu, în special în a doua repriză, la o fază în care Valentin Crețu a gafat.

Ilie Dumitrescu avertizează după CSKA 1948 Sofia – FCSB 

Ilie Dumitrescu a sesizat o problemă la FCSB în acest start de sezon – o scădere în joc în repriza secundă. Fostul internațional spune că a remarcat același lucru și în campionat, însă nu are emoții în privința calificării vicecampioanei României în turul 3 preliminar din Conference Laegue.

„Au fost două schimbări la pauză. Discutam la pauză ce surprize ar putea să apară. A intrat Edjouma în locul lui Cordea și Tavi Popescu la Băluță. Nu știu, din ceea ce văd, prima repriză a fost bună cu Craiova, Dinamo și în Bulgaria. 

Tot timpul am văzut o scădere în partea a doua a jocului. Nu cred că din cauza schimbărilor, pentru că Edjouma e un jucător care poate aduce plus pe faza ofensivă. În rest, n-a mai fost acea posesie, același presing avansat și au apărut și niște greșeli la unele pase simple. La un moment dat, Târnovanu scoate bine de la scurt un șut puternic. 

Nu pare o echipă periculoasă, dar dacă tu le dai șanse prni greșeli individuale, puteau să le fructifice. În rest, văd o liniște, și-au dat seama că sunt peste adversar. Nu văd probleme în meciul retur, dar repet, pe începutul de sezon am văzut multe momente bune în prima repriză, dar în a doua repriză o scădere”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va juca la București, pe Arcul de Triumf, joi, 3 august, de la ora 21:30. Învingătoarea se califică în turul 3 și se va duela cu danezii de la Nordsjaelland.

Lasă un comentariu