Ilie Dumitrescu crede că Darius Olaru mai are de lucrat la faza defensivă

Darius Olaru (25 de ani) a fost cel mai bun om de pe teren în meciul disputat de FCSB pe teren propriu cu UTA, scor 4-0, din etapa cu numărul 22 a SuperLigii.

Mijlocașul central a înscris un hattrick, pentru prima dată în cariera sa. În contextul în care recent s-a vehiculat din ce în ce mai mult despre un transfer al lui Olaru în străinătate, subiectul a fost abordat și în platoul Fotbal Club. 

Ilie Dumitrescu crede că Darius Olaru mai are de lucrat la faza defensivă

La bază mijlocaș ofensiv, Olaru joacă inter la FCSB, în sistemul 4-3-3. Prin urmare, Ilie Dumitrescu (55 de ani) consideră că mijlocașul mai are de lucrat la faza defensivă pentru a convinge scouterii echipelor importante. 

„E într-o formă foarte bună, un lider incontestabil al echipei, cu cifre foarte bune. E o soluție pentru Edi Iordănescu, dar trebuie să rămână la același nivel. Și trebuie să înțeleagă că, deși e superior, sunt momente când trebuie să facă și faza defensivă.

La nivel internațional ai nevoie și de joc fară minge, mai ales ca inter. Contează enorm! La fiecare meci trebuie să aibă reacție. Va fi transferat ca inter. În poziția asta, trebuie să joci un fotbal total.

Pe faza ofensivă e extraordinar. Trebuie să faci tot timpul chestia asta. Orice scouter vine să îl vadă se uită la asta, mai ales în fotbalul important. Aici mai trebuie să lucreze.

Sunt momente când se pierde mingea și el nu face chestia asta. Nu vreau să scot asta în evidență, pentru că e seara lui. E un sfat de la mine pentru el. E nevoie și de joc fară minge ca să prinzi un transfer important pe o sumă mare”, a declarat Dumitrescu. 

Lasă un comentariu