Ilie Dumitrescu, de-a dreptul uluit de golul înscris de Octavian Popescu: „Execuția a fost fantastică, la colțul lung”

FCSB o conduce la pauză pe nou-promovata Oțelul Galați, scor 1-0, în cadrul celei de-a treia etape din Superliga. Octavian Popescu a înscris un gol de toată frumusețea, iar Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe tânărul jucătorul al vicecampioanei.

Ilie Dumitrescu nu s-a ferit să spună că FCSB nu prea și-a creat ocazii în prima repriză contra Oțelului. Totuși, analistul a ținut să laude spectaculoasa execuție a lui Octavian Popescu, jucătorul care a deschis scorul pentru gruparea roș-albastră.

„Au fost 40 de minute în care Oțelul a acoperit bine. Au fost câștigate multe dueluri împotriva lui Tavi Popescu și Andrei Cordea. Nici Băluță nici Edjouma nu au reușit să creeze prea mult pericol. 40 de minute în care nu a reușit să fie periculoasă FCSB Execuția a fost fantastică, la colțul lung”, a declarat Ilie Dumitrescu Digi Sport.

Elias Charalambous a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu i-a titularizat pe Florinel Coman și Darius Olaru: „Trebuie să facem schimbări de la meci la meci”

În urmă cu trei zile, FCSB o învingea pe CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în cadrul turului doi preliminar Conference League. Înainte de meciul cu Oțelul Galați, având în vedere timpul extrem de scurt dintre cele două partide, Elias Charalambous a anunțat că-i va menaja pe Florinel Coman și pe căpitanul Darius Olaru.

Coman, Olaru… Am spus că într-o astfel de situație, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să facem schimbări de la meci la meci. Am introdus jucătorii proaspeți. Credem în toți jucătorii.

Radunovic a simțit o durere puternică la antrenament, după meciul din Bulgaria”, a spus Elias Charalambous, antrenorul principal de la FCSB.

Lasă un comentariu