Ilie Dumitrescu, despre Florinel Coman și Gigi Becali: ”Dacă nu era clauza, nu-l vindea niciodată”

Florinel Coman (25 de ani), cel mai important jucător al FCSB-ului în acest sezon, în care va lua, aproape sigur, titlul, va pleca în vară.

Florinel Coman este pe cale să facă un pas crucial în cariera sa fotbalistică, cu Qatarul ca destinație posibilă. Potrivit informațiilor, acesta ar fi fost de acord cu oferta de la Al-Duhail, însă transferul va avea loc numai dacă clubul achită clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu, fost jucător și cunoscut comentator sportiv, a exprimat o părere interesantă cu privire la situația lui Florinel Coman și implicarea lui Gigi Becali. Dumitrescu susține că prezența clauzei de reziliere este un aspect crucial pentru viitorul lui Coman. Fără această clauză, Dumitrescu crede că Coman ar fi rămas la FCSB, deoarece Gigi Becali ar fi impus sume exorbitante pentru transferul său, practic imposibile de plătit.

Așadar, în viziunea lui Dumitrescu, clauza de reziliere este o „salvare” pentru Coman, oferindu-i libertatea de a explora oportunități noi în afara granițelor țării, fără constrângeri financiare excesive din partea clubului său actual.

După cum îl văd la declarații, eu cred că a și semnat. Dacă nu avea clauza asta de 5 milioane, nu-l vindea niciodată. Că cerea…

Nu te gândești că nu e niciun club important care vrea să dea 5 milioane?”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Salariu de două milioane de euro pe an pentru Florinel Coman

Florinel Coman este tentat de oferta generoasă făcută de Al-Duhail, care include un salariu impresionant de două milioane de euro pe an. Qatarul îi propune un contract pe o durată de patru ani.

Pentru a pune în context valoarea acestei oferte, la FCSB, Coman câștigă 360.000 de euro pe an, clasându-se drept al doilea cel mai bine plătit jucător din SuperLigă. În comparație, liderul în topul salariilor din SuperLigă este Vlad Chiricheș, care obține 480.000 de euro pe an.

Lasă un comentariu