Ilie Dumitrescu încrezător în echipa Roș Albastră: ”FCSB? Nici cea mai mică problemă”

FCSB și-a aflat prima adversară din cadrul preliminariilor UEFA Champions League, sezonul 2024-2025.

Marți după-amiază a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur preliminar al UEFA Champions League. FCSB va întâlni AC Virtus Acquaviva, campioana din San Marino, considerată cel mai accesibil adversar posibil pentru campioana României.

Ilie Dumitrescu: „FCSB? Nici cea mai mică problemă”
După ce Gigi Becali s-a arătat optimist în privința calificării în turul următor, Ilie Dumitrescu și-a exprimat și el încrederea.

Fostul internațional este convins că FCSB va trece fără dificultăți de AC Virtus, o echipă cu un lot de 35 de ori mai slab.

”(n.r. Are FCSB probleme cu Virtus?) Nici cea mai mică problemă”, s-a limitat să spună Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este enormă. Dacă lotul FCSB este evaluat la aproximativ 35 de milioane de euro, cel al echipei din San Marino abia depășește un milion de euro.

Extrema dreaptă Alessandro Pecci este cel mai valoros jucător al celor de la AC Virtus, având o cotă de piață de doar 125.000 de euro. Cel mai bun marcator al echipei este Simone Benincasa, care a înscris 17 goluri în toate competițiile din acest sezon.

În comparație, cei mai valoroși jucători de la FCSB, Florinel Coman și Darius Olaru, sunt cotați la 7 milioane de euro fiecare, conform Transfermarkt.

Roș-albaștrii vor juca primul meci pe terenul celor de la AC Virtus pe 9 sau 10 iulie, iar returul va avea loc la București o săptămână mai târziu.

Lasă un comentariu