Ilie Dumitrescu l-a ”taxat” pe Gigi Becali, imediat după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Ilie Dumitrescu (54 de ani) este de părere că schimbarea lui Andrea Compagno (27 de ani) cu Valentin Gheorghe (26 de ani), din minutul 60 al meciului FCSB – Nordsjaelland, este inexplicabilă.

Analistul Digi Sport crede că Valentin Gheorghe nu putea aduce un plus în jocul echipei și că FCSB avea în continuare nevoie de un atacant de tipul lui Andrea Compagno.

Reacția lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Nordsjaelland 0-0

FCSB a părut o echipă preocupată de faza defensivă, a fost rezervată pe faza ofensivă. În minutul 60, n-am înțeles schimbarea asta, e o schimbare la care nu se aștepta nimeni. Ai om în plus și schimbi numărul nouă? Nu mai poți să dai un mesaj, nu mai poți să comunici?

Vali Gheorghe nu a mai jucat de mult timp, nu putea să aducă un plus. Adversarul a fost superior. E un rezultat pozitiv.

Aici trebuiau să-și intre în rol liderii echipei, te așteptai de la un Olaru, de la Coman, de la Tavi Popescu. Eu cred că dacă mențineam aceeași organizare pe faza defensivă, puteam înscrie la o acțiune cu Compagno. E important să ai un atacant, mai ales cu om în plus”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Sabah sau Partizan, în play-off-ul de Conference League

Echipa care câștiga ”dubla” FCSB – Nordsjaelland va juca în play-off-ul de Conference League cu învingătoarea meciului Sabah Baku – Partizan Belgrad.

Azerii au produs surpriza în tur și s-au impus cu 2-0.

Lasă un comentariu