Ilie Dumitrescu laudă ,,un viitor transfer,, la FCSB: ,,Ar fi o mișcare foarte bună pentru FCSB”

FCSB a câștigat titlul de campioană în Superliga României și se pregătește de un sezon în care speră la grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali a anunțat că va face șase, șapte transferuri, însă până acum au fost concretizate doar mutările lui David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani).

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă despre Florin Tănase
Un alt nume de interes pentru campioana României este Florin Tănase. Fostul căpitan de la FCSB a fost deja în negocieri, însă nu a oferit încă un răspuns, deoarece așteaptă și alte oferte din străinătate.

„I-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezi cu noi și să fii liber de contract”, a declarat Gigi Becali.

Fostul internațional român este de părere că mutarea lui Florin Tănase la FCSB ar fi una valoroasă pentru campioană.

„Tănase ar fi o mișcare foarte bună pentru FCSB, dacă ar reveni. Ar fi încă un lider, încă un jucător care poate să ajute. Edjouma, Popa și Kiki (n.r.- cine a ajuns la FCSB în această vară + Alexandru Musi), plus Tănase, care ar fi o lovitură”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Lasă un comentariu