Ilie Dumitrescu, sfat pentru Gigi Becali: ,,Le lipseste un astfel de jucător,,

Ilie Dumitrescu știe de ce transfer are nevoie FCSB pentru Liga Campionilor și îi cere lui Gigi Becali să facă o nouă achiziție.

FCSB se pregătește pentru debutul în preliminariile Ligii Campionilor. Patronul echipei a realizat deja trei transferuri și așteaptă un răspuns de la Florin Tănase. Ilie Dumitrescu consideră că FCSB are neapărat nevoie de un număr 9 pentru Liga Campionilor. Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor, investind deja 1,6 milioane de euro în aceste trei mutări. Marius Ștefănescu este ultima achiziție, pentru care a plătit 1,3 milioane de euro celor de la Sepsi. În cazul atacantului Daniel Popa de la U Cluj, Becali a achitat clauza de reziliere de 300.000 de euro. Ilie Dumitrescu a analizat transferurile din compartimentul ofensiv și a concluzionat că echipei îi mai lipsește un atacant de careu.

FCSB stă bine. Mai este și Luis Phelipe, acolo. Dar este deja a treia soluție acum. Ai Coman în față, dar cred că mai trebuie un 9. Le lipseste un astfel de jucător”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB l-a costat pe Gigi Becali 1,3 milioane de euro. Ilie Dumitrescu a declarat că aceasta este o sumă justificată pentru un jucător care s-a remarcat pe parcursul sezonului recent încheiat.

Dacă s-a plătit pe Compagno un milion și jumătate de euro, atunci și suma pentru Ștefănescu este una normală. Este un jucător care s-a remarcat, care era cel mai important jucător de la Sepsi, este în poziția în care FCSB-ul avea nevoie”, a adăugat „Mister”.

  • 14 goluri în 36 de meciuri a bifat Marius Ștefănescu în acest sezon din Superliga.
  • Cota jucătorului este 1,7 milioane de euro.
  • A bifat două selecții la naționala României.

Lasă un comentariu