Ilie Dumitrescu știe ce trebuie să facă Gigi Becali: ”Poți să te pui la masă cu jucătorul”

Florinel Coman (25 de ani) continuă să impresioneze la FCSB.

Șeptarul vicecampioanei a marcat în primele două etape din acest sezon, cu FCU Craiova și Dinamo. Există posibilitatea ca atacantul să plece de la FCSB în această perioadă de mercato, având în vedere că are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

Impresionat de evoluțiile lui Coman, Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, are un sfat pentru Gigi Becali. Este convins că patronul vicecampioanei ar trebui să renegocieze contractul cu Florinel Coman.

Ilie Dumitrescu are un sfat pentru Gigi Becali

Analistul TV spune că Becali ar trebui să-i propună un salariu mai mare lui Coman, dar și o altă clauză de reziliere.

„Pentru Neymar s-a plătit clauza de reziliere, 222 de milioane de euro. Eu știu de o clauză de 5 milioane. Poți să te pui la masă cu jucătorul, îi spui: ‘Uite, iți măresc salariul și hai să mărim și clauza'”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Florinel Coman a semnat cu FCSB în toamna anului 2017, când Gigi Becali i-a plătit Viitorului (acum Farul Constanța) suma de 3 milioane de euro și mai are contract cu roș-albaștrii până în iunie 2028.

3.5 milioane de euro este, potrivit transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului care în sezonul precedent a evoluat în 44 de meciuri pentru FCSB, reușind să marcheze zece goluri și să ofere 11 pase decisive.

Gigi Becali: ”Dacă luăm campionatul, îi fac 50.000 de euro lunar”

„De unde să știu eu, cum să plece? Cu macaraua sau cu basculanta? Coman pleacă doar dacă dă cineva 5 milioane.

Dacă nu, ne calificăm cu el, luăm campionatul, îi fac 50.000 de euro lunar, cu prime 700-800.000 pe an, și gata, rămâne la FCSB, căștigă ca în străinătate! Să tragă echipa după el și îi fac un milion”, a spus Gigi Becali. 

Lasă un comentariu