Ilie Dumitrescu știe de ce a reușit FCSB să închirieze stadionul din Ghencea și a avut un mesaj pentru CSA Steaua

FCSB va reveni, în cele din urmă, în Ghencea, pentru meciul cu Dinamo, care se joacă pe 22 iulie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Ilie Dumitrescu este de părere că decizia de a-i fi aprobată cererea FCSB-ului este una normală și a tras o concluzie: ”Inevitabilul s-a produs”.

Ilie Dumitrescu, reacție după ce a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea

De asemenea, Ilie Dumitrescu a transmis că, acum, FCSB nu mai putea fi refuzată, pentru că există bază legală pentru închirierea stadionului, iar un răspuns negativ ar fi avut repercusiuni grave, de natură penală.

Ar trebui să se pună o secundă în scaunului celui care a semnat. Când s-a înaintat o hârtie oficială, o cerere, era foarte greu, chiar dacă nu-și dorea ca FCSB-ul să joace în Ghencea… Era foarte greu, era abuz în serviciu. Nu mai era pe vrute.

Ai făcut o hârtie către club, nu mai exista cale. Eu cred că asta e prima hârtie oficială, pentru că până acum nu era o grilă.

Când s-a închiriat la Federație… Nu poți să ceri la Federație o sumă și mie să-mi ceri, că-s îmbrăcat în roșu, altă sumă. Sunt lucruri normale.

Inevitabilul s-a produs. E un stadion construit din bani publici și o societate care vrea să-l închirieze nu putea fi ținută la infinit departe”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu, mesaj către CSA Steaua

În același timp, Ilie Dumitrescu le-a transmis celor de la CSA Steaua că prioritatea lor ar trebui să fie găsirea unui mod prin care să obțină dreptul de promovare, nu blocarea FCSB-ului.

Cred că cei de la Steaua ar trebui să aibă altă preocupare, să găsească o cale prin care să revină, să fie un derby cu FCSB. Deocamdată nu există nimic palpabil pentru fani.

Echipa asta trebuie să devină competitivă și se poate doar cu asocierea cu un privat, adică se va ajunge să-i dai unui X, cum i-ai dat și lui Gigi Becali, dar nu în condițiile în care a luat Gigi Becali, adică trebuie să ia cu tot cu marcă și cu palmares. Altfel, ce faci?”, a spus Ilie Dumitrescu.

Lasă un comentariu