Ilie Năstase a intervenit în conflictul FCSB – CSA Steaua: ,,Pentru mine FCSB e Steaua… Dacă eram colonel precum talpan nu veneam ”

FCSB a sărbătorit sâmbătă seară titlul adjudecat încă din etapa cu numărul șapte a play-off-ului Superligii României.

Ilie Năstase, fostul mare tenisman român și dublu campion de Mare Șlem, a fost prezent pe Arena Națională la meciul FCSB – CFR Cluj 0-1, unde a înmânat trofeul Superligii României căpitanului Darius Olaru la finalul confruntării. A intervenit și în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, susținând că echipa patronată de Gigi Becali ar fi adevărata Steaua București, chiar dacă instanța a decis contrariul.

”Am mai fost pe teren și acum 9 ani. Am intrat pe teren cu trofeul cu Laurențiu Reghecampf și Gheorghe Mustață. Eu sunt la Steaua de la 7 ani. Am vreo 70 de ani de Steaua. Cred că sunt cel mai în vârstă stelist în viață. Eu așa mă consider. Mie mi-a plăcut și fotbalul. Țin minte când l-am cunoscut pe Anghel Iordănescu. Avea 10 ani când a venit la Steaua

Domne, am mai fost în România la meciuri, dar atmosferă așa frumoasă nu am mai văzut. Nici la meciurile naționalei. Am văzut că au fost foarte mulți susținători ai Stelei și din provincie. Asta înseamnă iubirea pentru un club care a făcut ce a făcut. A câștigat o dată, a mai fost în finală și a mai fost în semifinale. Eu mă duc des la fotbalul și nu am văzut asemenea atmosferă. A spus și Dan Petrescu. Mai ales că au și pierdut. Nu a mai conta.

Mă bucur că m-au primit frumos suporterii și ei știu că eu sunt suporter de mult timp. Nu e de azi, de ieri. Au ținut să îmi mulțumească pentru asta că eu am susținut indiferent de ce se întâmplă.

Eu mereu vin în uniformă și nu puteam să vin altfel. Păi dacă m-au avansat la gradul de general? Dacă eram colonel precum Talpan nu veneam. Și în Ghencea de 7 mai tot așa am venit. Pentru mine FCSB e Steaua, deși eu cu domnul Becali am avut multe întâlniri dure. Dacă dânsul nu era, Steaua nu exista. Eu susțin pe cine vreau. Dacă sunt îmbrăcat militar trebuie să-l susțin neapărat pe Talpan? Eu n-am treabă cu el. Eu am fost sportiv și nu am treabă cu nimeni. Eu fac ce vreau în viața mea, așa cum am făcut-o mereu și așa o să fac în continuare”, a spus Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu