„Îmi place să visez!” Elias Charalambous și-a decis viitorul. Ce urmează pentru antrenorul cipriot din vară

Cu Elias Charalambous pe bancă, FCSB este lider autoritar în Superliga, având 11 puncte avans față de următoarele clasate: CFR Cluj, Rapid și Farul (toate cu 36 de puncte).

Contractul antrenorului cipriot cu liderul din Superliga expiră la finalul acestui sezon, iar Charalambous și-a anunțat deja intenția de a semna prelungirea cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Cipriotul a dezvăluit că se simte foarte bine la FCSB și că nu ia în calcul în momentul de față să se despartă de „roș-albaștri”.

„Nu am avut vreo discuție, sunt fericit să fiu aici, mă simt foarte bine aici, mă bucur de fiecare moment, fiecare zi.

Sunt o persoană căreia îi place să viseze, dar îmi place și să iau lucrurile pas cu pas, mă focusez la FCSB, la meciul de mâine și atât. Când te simți fericit într-un loc, cu siguranță îți dorești să rămâi”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Elias Chralambous (43 de ani) a semnat cu FCSB în martie 2023 și a strâns 38 de meciuri pe banca „roș-albaștrilor”, adunând în medie 1.95 de puncte pe meci.

Becali a anunțat că îi va prelungi înțelegerea lui Charalambous

„Sigur că da (n.r. – îi va prelungi înțelegerea lui Charalambous)! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, a anunțat Gigi Becali în urmă cu două zile.

Lasă un comentariu