În atenția lui Gigi Becali! „El e jucătorul care strică jocul la FCSB. Îl cam încurcă dânsa,,

La Cluj, cu CFR, FCSB a avut o prestație care l-a entuziasmat și pe Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF știe pe cine nu trebuie să mai bage Becali ca să aibă în continuare rezultate.

FCSB a făcut un meci perfect în Gruia și a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, apropiându-se astfel la șase puncte de lider. Dumitru Dragomir a fost impresionat și el de roș-albaștri și i-a dat un sfat lui Gigi Becali.

Fotbalistul pe care Dumitru Dragomir nu vrea să îl mai vadă în teren la FCSB

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Joyskim Dawa a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, iar Dumitru Dragomir e în asentiment cu patronul FCSB.

La „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, fostul șef LPF a transmis că stoperul camerunez nu trebuie să mai apară în primul „11”.

În locul lui Dawa a fost titularizat Iulian Cristea, care nu mai jucase de șase luni un meci oficial. Pe terenul înghețat din Gruia, fostul fundaș de la Gaz Metan a ieșit accidentat, iar site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate care este verdictul.

„Să nu îl mai scoată nici pe Sorescu, ce fotbalist e. Ar trebui să îl cumpere repede. Vine cu superioritate în atac, centrează bine și de data asta a făcut și faza de apărare foarte bine.

Acolo îi strica jocul Dawa. Nu e în relații bune cu mingea. El săracul vrea. E plin de viață, dar nu prea știe cu dânsa. Dar fundașii laterali buni, trăsnet (n.r. Sorescu și Radunovic).

De ce au nevoie roș-albaștrii pentru a avea succes

Pentru FCSB urmează un nou meci complicat. Vicecampioana va juca pe terenul lui FC Voluntari, duminică, 12 februarie, de la ora 20:00. Dumitru Dragomir știe de ce are nevoie echipa lui Mihai Pintilii pentru a avea același succes.

„Echipa nu are constanță. Ba face un meci bun, altul prost. Trebuie să prindă 4, 5, 6 jocuri bune și cu formula câștigătoare, asta de la Cluj”, a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Lasă un comentariu