Încă o plecare de la FCSB. Patronul nu îi prelungește contractul

FCSB se pregătește pentru următorul sezon din Superliga României și pentru partidele din preliminariile Champions League.

Roș-albaștrii se confruntă cu o problemă la nivelul staff-ului tehnic înainte de startul noii stagiuni.

Contractele tuturor membrilor staff-ului tehnic al roș-albaștrilor, în sezonul în care FCSB a devenit campioana României, urmează să expire. Deși majoritatea negociază pentru prelungirea înțelegerilor, există și excepții. Ovidiu Petre, analistul video al FCSB din ultimii cinci ani, nu va primi un nou contract, conform Golazo, după decizia lui Gigi Becali. Astfel, Ovidiu Petre va părăsi echipa.

Cu toate acestea, roș-albaștrii nu au un deficit pe această poziție, Ionuț Zottu fiind deja responsabil de această funcție de mai mulți ani la clubul patronat de Gigi Becali.

Ovidiu Petre a fost adus la FCSB în toamna anului 2019 de către Narcis Răducan, care era atunci director sportiv al echipei. În cariera sa de jucător, Petre a evoluat pentru FCSB între iulie 2006 și iulie 2010. Ovidiu Petre are 42 de ani.

Elias Charalambous: ”L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocierile cu FCSB!”

Elias Charalambous a anunțat în presa din Grecia că negociază cu Gigi Becali pentru prelungirea contractului cu FCSB.

Suntem în negocieri cu Steaua (n.r – FCSB), ambele părți sunt mulțumite și logic ar fi să continuăm colaborarea și în sezonul următor. L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocieri. Pentru mine este principala opțiune.

Cu siguranță că mi-ar plăcea să lucrez și în Grecia, aș fi interesat. Am petrecut ani frumoși acolo și e un campionat care a crescut constant în ultimii ani. Pentru PAOK a fost un mare succes câștigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor. Lucescu este foarte respectat și în România, este foarte serios și dedicat muncii sale„, a spus Elias Charalambous pentru publicația greacă Metro Sport.

Lasă un comentariu