Încă un jucător a plecat de la FCSB după eliminarea din Europa. Meme: „A fost o înțelegere”

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland în turul 3 preliminar din Conference League, iar Gigi Becali a decis să ia rapid câteva măsuri.

După ce l-a vândut pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, iar pe Valentin Gheorghe l-a trecut pe lista de transfruri, FCSB a decis să renunțe și la Valentin Crețu.

Vali Crețu, OUT de la FCSB

Mihai Stoica a confirmat că fundașul dreapta se desparte de FCSB. Managerul general spune că între club și Crețu exista o înțelegere potrivit căreia jucătorul va rămâne la echipă atât timp cât echipa evoluează în cupele europene.

„Așa am înțeles (n.r – că Vali Crețu va pleca). I-a spus lui Vali că pleacă. A fost o înțelegere cumva că va fi cât suntem și în Europa.

Nu e lotul subțire deloc. Pleacă doi jucători care erau pe poziții unde aveam inflație de jucători. Mi-e greu să cred că cineva nu înțelege ce calități are Octavian Popescu și că este aproape imposibil să nu joace în momentul ăsta. În stânga e Coman, unde e cel mai în formă jucător și nu îl poți scoate. În cei trei din față ai Coman, Compagno, Octavian Popescu, Băluță, David Miculescu.

Ți se pare că nu suntem acoperiți? Am ieșit din Europa. Mai avem 3 meciuri de Cupa României, pe care trebuie să le tratăm foarte serios”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Valentin Crețu (34 de ani) juca la FCSB din august 2019, când a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaș pentru 125.000 de euro. Fundașul drapta a fost aproape de o plecare de la echipă și în această vară, însă Gigi Becali s-a răzgâdit și i-a prelungit contractul.

În total, Crețu a strâns 125 de meciuri în tricoul FCSB. Nu a reușit să înscrie niciun gol, însă a oferit opt pase decisive.

Lasă un comentariu