Incendiar! Persoane din MApN se opun ca afaceriștii cu bani să se asocieze cu CSA Steaua: „Oameni potenți financiar n-au cum să intre acolo”

Invitat la ProSport Live, Florin Prunea susține că oamenii cu bani nu pot să o ajute pe CSA Steaua să obțină mult așteptatul drept de a lupta pentru promovarea în Superliga.

Florin Prunea, dezvăluiri despre CSA Steaua: „Oamenii potenți financiar n-au cum să intre acolo!”

Florin Prunea a afirmat că oamenii de afaceri sunt dispuși să investească sume importante la clubul din Ghencea, însă cei din Minister se opun unei astfel de variante.

Fostul mare portar crede că nu se dorește, de fapt, ca Steaua să revină în actuala formulă în elita fotbalului românesc.

„Am și eu astfel de informații. Este adevărat ce spune Tudorel Stoica. Oameni potenți financiar n-au cum să intre acolo. Sunt persoane din Minister care nu-și doresc ca această echipă să revină acolo unde îi este locul”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Echipa Steaua din Liga 2 niciodată nu va mai promova în Liga 1. Sunt interese prea puternice! Dacă e Corpul de Control acolo, poate verifică și cum s-au luat jucătorii în 2023 și să intre în posesia acestei echipe. Ar trebui să meargă și la Ligă, să ne lămurim ce acte au fost depuse. Dacă tot vrem să desființăm echipe, hai să fim corecți”, a afirmat Tudorel Stoica, la ProSport Live.

Printre cei care se opun unui privat este și juristul CSA Steaua: „Nu luăm în calcul aşa ceva! I-am zis şi domnului Dîncu! Suma pe care ar trebui să o plătească un privat e foarte mare, nu se pune problema”, a declarat Florin Talpan, pentru ProSport.

Au avut toate posibilitățile din lume să își facă o echipă, să reînnoade tradiția. Cam așa stau lucrurile, nimic altceva. Restul, vorbe lungi. Acolo este o luptă viscerală între cele două părți” – Adrian Porumboiu, despre CSA Steaua, la ProSport Live

Lasă un comentariu