Încep negocierile pentru transferul lui Florinel Coman!

Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB ar putea prinde un transfer în străinătate.

Florinel Coman (25 de ani) a fost printre cei mai buni oameni ai FCSB-ului în finalul sezonului precedent, reușind să-și aducă echipa în lupta pentru titlu.

Șeptarul vicecampioanei și-a continuat forma bună și în debutul acestui sezon, reușit să marcheze de patru ori în zece partide, cifră la care se adaugă și cinci pase decisive. Acum, pentru Coman, care are o clauză de reziliere în valoare de cinci milioane de euro, ar putea veni un transfer important.

Florinel Coman poate pleca la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu îl vrea pe jucătorul FCSB-ului la PAOK Salonic, doar că Ivan Savvidis nu intenționează să plătească suma ce reprezintă clauza de reziliere a lui Coman, notează PlaySport.ro.

Lucrurile s-ar putea schimba în următoarea perioadă, când este de așteptat ca cele două părți să înceapă negocierile pentru transfer.

Coman a reușit să-l impresioneze pe Răzvan Lucescu și în amicalul dintre FCSB și PAOK Salonic, disputat în cantonamentul din presezon, în care a și marcat. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali

Florinel Coman nu a evoluat în ultimul meci al FCSB-ului, scor 3-0 cu Universitatea Craiova, după ce a fost eliminat la Arad, în partida cu UTA.

Pentru gestul său, Gigi Becali a anunțat că îl va amenda pe jucătorul său cu suma de 10.000 de euro.

 „O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la o zi după meciul de la Arad.

Lasă un comentariu