Incredibil! E debandadă la FCSB. Gigi Becali chiar a îmbătrânit: Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au schimbat sistemul fără să îi ceară voie: „I-am zis lui Meme”

Gigi Becali a dezvăluit la finalul meciului UTA – FCSB 2-1, din etapa a șaptea a Superligii, că Elias Charalambous și Mihai Pintilii au decis să schimbe sistemul de joc în această partidă fără a-l consulta în prealabil în legătură cu acest aspect, fapt ce părea chiar o „blasfemie” în urmă cu puțin timp.

Incredibil! E debandadă la FCSB. Gigi Becali chiar a îmbătrânit: Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au schimbat sistemul fără să îi ceară voie: „I-am zis lui Meme”

Patronul vicecampioanei României a identificat rapid motivul pentru care echipa sa a înregistrat acest eșec la Arad. În viziunea sa, principala cauză a fost reprezentată de faptul că echipa roș-albastră nu a mai evoluat în 4-3-3, sistemul de joc folosit cu preponderență în ultimele luni, ci Elias Charalambous și Mihai Pintilii au preferat mai degrabă un 4-2-3-1, idee tactică în legătură cu care Becali nu a fost consultat, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de situații.

Omul de afaceri din Pipera s-a arătat chiar confuz la un moment dat în intervenția sa, spunând că nu a reușit să înțeleagă în timpul jocului de ce formația sa nu a reușit să câștige mijlocul terenului și, în plus, jucătorii roș-albaștri le-au permis adversarilor să obțină foarte multe cornere.

„Nu e semn de îngrijorare, probabil din cauză că a schimbat sistemul, o să se revină la sistemul… Eu nu înțelegeam ce se întâmplă, de ce la centrul terenului nu suntem noi. I-am spus și lui Meme, cum de au ăștia atâtea cornere cu noi. Au zis ei, «Hai să facem noi acum o invenție», Charalambous și cu Pinti, au făcut-o, asta e, au văzut că nu merge, eu o să îi rog să revină la 4-3-3 și să lase invențiile. Nu e un capăt de țară”, a spus digi, la Digi Sport.

Lasă un comentariu