„Inexplicabil!” Ce l-a surprins pe Răducioiu după FCSB – Poli Iași 2-1

FCSB a obținut a cincea victorie în Superliga, după 2-1 cu Poli Iași, duminică seara, pe Arena Națională.

  • Au marcat Ov.Popescu 44, Olaru 58, respectiv Vașvari 88.

Florin Răducioiu și-a exprimat surprinderea la finalul partidei în legătură cu felul în care FCSB a fost dominată pe finalul partidei de pe Arena Națională, la care au asistat peste 13.000 de spectatori.

FCSB a dominat prima repriză, dar și prima parte a actului secund. După ce elevii lui Elias Charalambous au marcat golul de 2-0, Poli Iași a forțat și a controlat jocul. Atacurile susținute ale trupei lui Leo Grozavu s-au materializat prin golul superb înscris de Vașvari, pe final de joc. 

„Inexplicabil!” Ce l-a surprins pe Răducioiu după FCSB – Poli Iași 2-1

Picajul gazdelor a fost remarcat și de Florin Răducioiu (53 de ani), fostul atacant de la AC Milan.

„Am fost aproape să ghicesc un 3-0, dacă ar fi marcat Andrea Compagno sau Florinel Coman. FCSB a meritat oricum victoria, o echipă care trebuie să învețe, să aibă abilitatea să câștige meciurile cât mai repede posibil pentru că a avut multe ocazii.

FCSB trebuie să înțeleagă că dacă n-are acea dorință de autodepășire, nu va fi campioană în acest an. 

Au un fotbal bun dar trebuie să fie mai eficienți. E inexplicabil cum a fost dominată FCSB în ultimele 20 de minute. E o victorie, dar să te chinui în acest hal cu o echipă ultima în clasament…

Încep să cred că sunt probleme, mai ales de ordin mental. Continuă seria lor importantă, sunt pe primul loc”, a declarat Florin Răducioiu, la televiziunea Prima Sport.

FCSB, punctaj maxim

Vicecampioana este singura echipă cu punctaj maxim din Superligă și, chiar dacă are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat, este pe primul loc, la un punct distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova

În următoarea etapă, FCSB se va deplasa la Arad pentru meciul cu UTA, iar apoi va avea parte de un test dificil pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Lasă un comentariu