Întrebarea care l-a făcut pe Adi Mutu să plece de la interviuri: „Asta mă interesează!”

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1 (3-0), formaţia FCSB, în ultima etapă a playoff-ului din Superliga.

Deși va avea parte de o scurtă vacanță, pentru Mutu urmează o perioadă foarte încărcată, deoarece va trebui să pună la punct, alături de președintele Daniel Niculae, lotul pentru sezonul viitor, cât rapidiștii vor avea ca obiectiv câștigarea titlului.

Gigi Becali a anunțat, după ce FCSB a ratat un nou titlu în Superliga, despărțirea de mai mulți jucători. În acest context, Adi Mutu a fost întrebat dacă este interesat de serviciile acestor jucători.

Antrenorul Rapidului a refuzat, însă, să răspundă la întrebare, susținând că în momentul de față nu este interesat decât de jucătorii de la Rapid.

(n.r. – de câți jucători de la FCSB sunteți interesat?) Sunt interesat doar de jucătorii mei”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului cu FCSB.

Boban Nikolov, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani și Răzvan Oaidă sunt primii fotbaliști puși pe liber de Gigi Becali după ratarea campionatului.

FCSB – Rapid București 1-5

Rapid a început în forță partida de pe Arena Națională. Luckassen (minutul 7), Pănoiu (minutul 17) și Iacob (minutul 26) au dus în nici măcar o jumătate de oră scorul la 3-0.

În repriza secundă, Tavi Popescu a redus din diferență (minutul 58) și a fost eliminat, în urma unui fault dur.

Cu un om în minus, FCSB nu a mai făcut față avalanșei de ocazii a rapidiștilor. Bamgboye a realizat o „dublă” (minutul 68, minutul 79) și a blocat tabela la 5-1.

Lasă un comentariu