Ion Crăciunescu a văzut în ce situație a ajuns Andrea Compagno la FCSB și nu s-a mai abținut

Andrea Compagno (27 de ani) a ajuns la FCSB în vara anului 2022, însă italianul este aproape să îi părăsească pe roș-albaștri.

Gigi Becali a decis să-l vândă pe italian și este pregătit să accepte o ofertă de doar 400 de mii de euro, cu peste un milion de euro mai puțin față de suma plătită în 2022 celor de la FCU Craiova.

Ion Crăciunescu: ”Compagno este unul dintre vârfurile foarte bune!”

Ion Crăciunescu este convins că Andrea Compagno va pleca de la FCSB în această iarnă.

Fostul mare arbitru FIFA îl consideră pe italian unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLigă, însă susține că jocul echipei trebuie modelat pentru profilul lui Compagno ca acesta să dea randamentul așteptat, lucru ce nu s-a mai întâmplat la FCSB în acest sezon.

În stagiunea precedentă, Andrea Compagno a marcat 21 de goluri la FCSB, dintre care 20 au fost în campionat. În comparație, în actualul sezon, italianul a înscris doar de patru ori.

Compagno pleacă sigur, e anunțată plecarea. Mie mi s-a părut Compagno unul dintre vârfurile foarte bune. De ce? Pentru că era un om pe care trebuie să știi să îl joci, la mingile înalte, pe centrări înalte, era imbatabil.

Și poziționarea lui, și lovirea mingii cu capul, totul era impecabil și înscria.

Repet, trebuie un concept de joc creat pe profilul lui și are nevoie de încredere. Atunci (n.red. când Compagno era golgheter) avea centrările care îi trebuiau lui”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea Liga Digisport.

  • 2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, conform Transfermarkt.

Gigi Becali: ”Am primit altă ofertă pentru Compagno!”

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că are pe masă o ofertă pentru Andrea Compagno, pe care este gata să o accepte.

„Am primit altă ofertă ieri pentru Compagno, de 400.000, și cred că îl dau. Acum îl avem pe Băluță, vârf, Phelipe poate juca în dreapta. Să vedem, acum.”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu